Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساری - ایرنا - طرح ریزپهنه بندی زلزله شهرهای ساری ، بابل و رامسر که از سال 91 با اعتبار 10 میلیارد ریالی در دست تهیه قرار گرفت همچنان به دلیل کمبود اعتبار به نتیجه نرسیده است.

به گزارش خبرنگار ایرنا ، این طرح برای شهر ساری با 30 درصد ، بابل 95 و رامسر نیز با 35 درصد پیشرفت فیزیکی از سال 93 تاکنون به دلیل مشکل اعتباری متوقف مانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیر فنی و اجرایی اداره کل راه و شهرسازی مازندران سه شنبه شب در نشست شورای اسلامی شهر ساری گفت که تهیه طرح ریز پهنه بندی زلزله برای شهرهای ساری ، بابل و رامسر از سال 91 آغاز شد.
سید عباس رهگشا اعتبار مصوب برای اجرای این طرح را برای سه شهرستان حدود 22 میلیارد ریال اعلام کرد.
وی افزود : سالانه حدود 300 زمین لرزه در مازندران ثبت می شود که 90 درصد آنها زیر 3 ریشتر هستند.
رهگشا گفت که از سال 91 تاکنون حدود یک هزار و 500 زمین لرزه در مازندران به وقوع پیوست که یک زلزله بالای 5 ریشتر ، 18 زلزله بالای 4 ریشتر و بقیه نیز کمتر از 3 ریشتر بود.
وی با اشاره به وجود سابقه وقوع زمین لرزه مخرب در مازندران در هر دوره 10 ساله ، تهیه طرح ریز پهنه بندی زلزله را برای این استان ضروری دانست.
طبق قراردادی که میان شهرداری شهرهای بابل ، ساری و رامسر با اداره کل راه و شهرسازی مازندران منعقد شد از 22 میلیارد ریال اعتبار مورد نیاز برای تهیه طرح ریز پهنه زلزله 40 درصد از سوی شهرداری ها و بقیه از محل اعتبار مدیریت بحران باید تامین شود.
بر اساس گزارش های موجود ، شهرداری های ساری و رامسر تاکنون اعتبارات تعهده شده را پرداخت نکرده اند.
** سهم چهار میلیارد ریالی شهرداری ساری
مدیرکل مدیریت بحران استانداری مازندران هم در این نشست گفت که تهیه طرح ریز پهنه بندی زلزله برای شهرهای ساری، بابل و رامسر به دلیل تراکم جمعیت و قرارگیری بر روی دو نوار گسل شمال البرز و خزر ضروری است.
علی اصغر احمدی افزود : با این رویکرد تهیه طرح برای این شهرها با تعیین سهم اعتباری 60 درصدی برای دولت و 40 درصدی برای شهرداری ها در اختیار مشاور قرار داده شد ولی شهرداری ساری تاکنون هیچ مبلغی از اعتبار چهار میلیارد ریالی را پرداخت نکرد.
وی ادامه داد : مدیریت بحران استانداری طبق توافق حدود 50 درصد از اعتبار مورد تعهد را پرداخت کرد و با پیگیری مقرر شد شهرداری ساری نیز در 2 قسط 2 میلیارد ریالی این بودجه را در سال 96 و 97 تخصیص دهد.
احمدی با انتقاد از تاخیر در تهیه طرح ریز پهنه بندی زلزله برای شهرهای مازندران گفت که در سال گذشته شهرداری ساری 660 میلیارد ریال اعتبار از محل مدیریت بحران دریافت کرد و می توانست از این محل به تعهداتش عمل کند.
یکی از اعضای شورای اسلامی شهر ساری نیز با انتقاد از پرداخت نشدن سهم شهرداری این شهر ، پرسید : شهرداری ساری با این همه درآمد چگونه در پنج سال اخیر نتوانست 4 میلیارد ریال اعتبار طرح ریز پهنه بندی زلزله را پرداخت کند؟
اسفندیار عشوری افزود : باید شهرداری اعتبار این طرح را هر چه سریع تر تقبل کند تا طرح بموقع تهیه و اجرایی شود.
بر اساس گزارش عضو هیات علمی پژوهشگاه زلزله شناسی و مهندسی زلزله ایران شهر ساری در فاصله 3.5 کیلومتری گسل شمال البرز و 37 کیلومتری گسل خزر قرار دارد.
خبرنگار : حسین فلاحتی ** انتشار دهنده : حسن فلاحتی
6982/1654

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۱۶۷۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز مازندران بر مدار توسعه گردشگری قرار گرفت

به گزارش خبرآنلاین از مازندران، قاسم قادری سرپرست اداره در جلسه هم‌اندیشی حوزه گردشگری، از تشکیل شورای راهبردی توسعه گردشگری در راستای تحقق شعار سال و افزایش مشارکت عمومی در این شهرستان خبر داد.

سرپرست میراث فرهنگی شهرستان ساری با بیان اینکه جلسات شورای مشورتی گردشگری مزکز استان به صورت منظم و ماهانه برگزار خواهد شد، گفت: فعالیت های تخصصی این شورا در ۵ کمیته از جمله کمیته آمو زش و پژوهش ،کمیته گردشگری و برند سازی ،کمیته رسانه، تبلیغات و فضای مجازی، کمیته صنایع دستی و صادرات و همچنین کمیته صیانت از آثار تاریخی و فرهنگی خواهد بود.

وی در ادامه افزود: در این شورا همه حوزه های فعال در گردشگری شامل دفاترسیاحتی ، اقامتگاههای بوم گردی وخانه مسافر،هتل ها،رستوران‌ها ،راهنمایان تور ،صنایع دستی و سایر مراکز بخش خصوصی نماینده خواهد داشت.

قادری تصریح کرد: سرفصل های کاری این شورا در راستای تحقق شعار سال با مشارکت حداکثری مردم و ارائه کیفیت مطلوب به گردشگران خواهد بود و خروجی‌ها و جمع‌بندی‌های انجام شده در این کمیته ها جهت پیگیری فعالیت‌ها و رفع نواقص و مشکلات احتمالی و سرعت بخشیدن به توسعه همه حوزه‌های گردشگری و صنایع دستی در اختیار مدیریت شهرستان و استان قرار می گیرد. وی عنوان داشت: سرفصل های کاری این شورا را در ۲۰ محور اعلام که شامل: آموزش در حوزه گردشگری (همه رشته های فعال و افراد دارای مجوز - دهیاران و شورای اسلامی روستا ادارات مرتبط )، شناسایی ظرفیتهای گردشگری شهرستان و تبدیل آن به برند، پژوهش و هماهنگی چرخه اطلاعات و اقتصاد بین جوامع گردشگری دارای مجوز، ایجاد بانک جامع اطلاعات گردشگری شهرستان و ارائه به مدیران و برنامه ریزی با قابلیت اجرایی نمودن آن، ایجاد سایت متمرکز گردشگری جهت معرفی جاذبه ها و خدمات گردشگری

قادری اظهار امیدواری کرد: با رهنمودهای ایزدی، مدیرکل میراث فرهنگی استان مازندران و حمایت نوبخت فرماندار مرکز استان، برنامه ریزی دقیق با مشارکت آحاد مردم و دستگاههای اجرایی مرتبط در آینده‌ای نزدیک شاهد توسعه گردشگری ساری، شاهد شهر تماشایی ساری باشیم.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901978

دیگر خبرها

  • برگزاری مراسم سالگرد شهدای «خان‌طومان» در ساری
  • بازدید استاندار مازندران از ورزشگاه ماهفروجک ساری
  • توقیف شمش‌های قاچاق در ساری
  • شمش‌های مسی قاچاق در ساری توقیف شد
  • کشف خودروی تویوتا قاچاق از یک تعمیرگاه
  • مرکز مازندران بر مدار توسعه گردشگری قرار گرفت
  • توقیف شمش‌های مسی قاچاق در ساری
  • توقیف محموله بزرگ تخم‌مرغ غیربهداشتی در مازندران
  • تاسیس مؤسسات خدمات هوشمند ترافیک/ برای واردات خودرو هیچ چیزی معطل پلیس نیست
  • رفع تصرف و خلع ید ۱۰۲۹۷ مترمربع اراضی ملی در شهرستان ساری